Noutati

Ansamblul rezidentianl Rogvaiv

Ansamblul rezidențial ROGVAIV II este construit special pentru calitatea vieții tale. Mai mult decât un simplu cartier

Sibiul avea nevoie de altfel de locuințe, de un concept nou cu un aer fresh. Astfel, ROGVAIV II este un concept inovativ, scos din peisajul urban uzual.

Amplasarea excepțională reprezintă un avantaj real, complexul fiind situat foarte aproape de zona atractivă a Șelimbărului (Shopping City, Lidl, Kaufland, etc)

Proiectul nostru este reprezentat de 7 vile, fiecare având 7 apartamente moderne, spațioase și bine compartimentate.

ROGVAIV II se remarcă prin design-ul unic, iar regimul mic de înalțime îl integrează mai degrabă în arhitectura caselor de lux, excluzându-l din rândul construcțiilor înalte tip bloc, conferind un plus de intimitate, liniște și confort.

Stil de viață sănătos

Din cei 5993 mp ai terenului am alocat 3200 mp spațiilor verzi cu scopul de a defini un stil de viață sănătos și modern, tuturor locatarilor.

Liniște și confort

Fiecare vilă va avea 7 apartamente cu 3 camere, acest lucru oferind un plus de intimitate, liniște și confort.

Apartamentele ce fac parte din noul ansamblu rezidențial ROGVAIV II vor avea 3 camere, un apartament fiind situat la etajul retras, beneficiind de o panoramă deosebită și terasă cu o suprafață generoasă.

Confortul fiecărui apartament este asigurat de finisaje de cea mai bună calitate și de toate facilitățile unei locuințe durabile, moderne și ușor de întreținut!

Afla mai multe

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *