Apartament 2 camere de închiriat în Selimbar cu grădina

400€
Inchiriere

2253

ID

53 m2

Dimensiune

2

Camere

1

Baie

Descriere

Închiriere apartament mobilat și utilat cu 2 camere și grădină în Selimbar

Oferim spre închiriere un apartament modern și confortabil situat în pitoreasca localitate Selimbar. Această proprietate elegantă, amplasată la parterul unei clădiri rezidențiale, reprezintă o oportunitate perfectă pentru cei care caută un cămin funcțional și plăcut.

Caracteristicile apartamentului includ:

Living spațios: Un living luminos și generos care oferă un mediu primitor și relaxant. Acesta este amenajat cu gust și poate fi personalizat în funcție de preferințele dumneavoastră. Dispune de mobilier confortabil și un spațiu ideal pentru a primi oaspeți sau pentru a vă bucura de momente de relaxare.

Dormitor intim: Un dormitor elegant și confortabil, perfect pentru odihnă și relaxare. Este mobilat cu un pat confortabil și un dulap generos pentru depozitare.

Baie modernă: Baia este prevăzută cu obiecte sanitare moderne și finisaje de calitate. Dispune de duș, toaletă, chiuvetă și este utilată cu toate necesitățile pentru igienă și confort.

Bucătărie complet utilată: Bucătăria spațioasă și funcțională este echipată cu toate electrocasnicele necesare pentru a pregăti mese delicioase. Mobilierul de depozitare permite organizarea eficientă a ustensilelor și aprovizionării.

Balcon cu cămară: Apartamentul dispune de un balcon frumos, unde puteți savura o cafea dimineața sau puteți petrece timp în aer liber. Pe balcon se află o cămară care vă oferă spațiu suplimentar pentru depozitare.

Grădină privată: Un punct de atracție al acestei proprietăți este grădina sa generoasă de aproximativ 50 mp. Aici puteți crea un colț verde personal, unde să vă relaxați sau să vă petreceți timpul în aer liber.

Aflat în Selimbar, apartamentul beneficiază de o amplasare excelentă, fiind în apropierea magazinelor, restaurantelor, acces direct la promenada din Selimbar. Accesul la orașul Sibiu este facil și rapid, asigurându-vă conexiuni excelente cu restul orașului.

Apartamentul este complet mobilat și utilat, astfel că puteți muta imediat și puteți începe să vă bucurați de confortul și comoditatea pe care acesta o oferă.

Pentru a obține mai multe informații despre această oportunitate de închiriere și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați. Suntem pregătiți să vă oferim toate detaliile de care aveți nevoie.

Adresa

Address: Selimbar
  • Tara: Romania
Vezi pe Google Maps
  • ID 2253
  • Pret 400€
  • Tip Imobil Apartamente
  • Property status Inchiriere
  • Camere 2
  • Bai 1
  • Anul Constructiei 2021
  • Dimensiune 53 m2

Contact

+40 744 963 250
contact@oportunitatiimobiliare.ro
Alte proprietati