Penthouse de vânzare in Selimbar

279,900€
Vanzare

2324

ID

90 m2

Dimensiune

3

Camere

2

Bai

Descriere

Această proprietate excepțională este situată în Selimbar, reprezentând definiția luxului și confortului modern. Este vorba despre un penthouse de invidiat, care oferă nu doar spațiu generos și finisaje de înaltă calitate, dar și o panoramă spectaculoasă spre munții Făgăraș, transformând fiecare moment petrecut aici într-o experiență de neuitat.

Interiorul este mobilat și utilat la cele mai înalte standarde, fiecare detaliu fiind atent selecționat pentru a asigura un confort absolut și o atmosferă primitoare. Living-ul spațios se deschide spre o terasă generoasă, locul perfect pentru a savura cafeaua de dimineață sau pentru a te relaxa în timp ce te bucuri de priveliștea montană încântătoare.

Penthouse-ul dispune de finisaje premium, printre care se numără decorativa exclusivistă de la Giorgio Graesan, care adaugă o notă de eleganță și rafinament întregului spațiu. Electrocasnicele de top de la Bosch, inclusiv cuptorul și plita, alături de cuptorul electric, facilitează prepararea celor mai sofisticate rețete, în timp ce frigiderul side by side de la Samsung completează perfect bucătăria modernă și funcțională.

Confortul este asigurat de televizoarele de ultimă generație și de mașina de spălat cu uscător de la LG, precum și de sistemul de aer condiționat Daewoo, toate acestea contribuind la crearea unei atmosfere ideale, indiferent de anotimp. Dormitorul principal se distinge prin patul luxos Ami White, garantând odihnă și relaxare totală.

Nu în ultimul rând, penthouse-ul beneficiază de un garaj subteran, asigurând siguranța și comoditatea proprietarilor. Draperiile selecte de la Eclat Homes adaugă o notă de sofisticare și intimitate, întregind designul interior de excepție.

Acest penthouse reprezintă o oportunitate rară de a trăi înconjurat de lux și frumusețe, fiind o alegere ideală pentru cei care doresc să combine stilul de viață urban cu plăcerea de a se bucura de natură și liniște. Este mai mult decât o locuință, este un refugiu de lux, gata să vă întâmpine cu brațele deschise

Adresa

Address: Selimbar
  • Tara: Romania
Vezi pe Google Maps
  • ID 2324
  • Pret 279,900€
  • Tip Imobil Apartamente, Constructie Noua
  • Property status Vanzare
  • Camere 3
  • Bai 2
  • Anul Constructiei 2020
  • Dimensiune 90 m2

Contact

+40 744 963 250
contact@oportunitatiimobiliare.ro
Alte proprietati